2020-2021 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YAZILI SINAV SONUÇLARI VE MÜLAKAT PLANLAMASI/2020-2021 ERASMUS+ STUDY MOBILITY WRITTEN ENGLISH EXAM RESULTS AND ORAL EXAM PLANNING

Değerli öğrencilerimiz,
2020-2021 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği kapsamında 12.03.2020 tarihinde yapılan Erasmus+ İngilizce yazılı sınav sonuçlarını açıklamaktan memnuniyet duyarız. Yazılı Sınavı’nda 65/100 puan ve üzeri alan öğrenciler Sözlü Sınava girmeye hak kazanmaktadır. Corona Virüs Salgını sebebiyle, ikinci aşama olan Sözlü Sınav ikinci bir duyuruya kadar ilan edilmeyecektir.                                                                                                                                                                                DETAYLI BİLGİ İÇİN:

THE IMPORTANT NOTICE REGARDING TO ERASMUS+ STUDY,TRAINEESHIP AND STAFF MOBILITY DUE TO THE CORONAVIRUS OUTBREAK

Sonuçlar için aşağıdaki linke tıklayınız.

Erasmus+ English Proficiency Written Exam Results

Sınav Sonucuna İtiraz Hakkı,

12.03.2020 tarihinde gerçekleştirilen 2020-2021 Erasmus+ yazılı sınav puanlarıyla ilgili itirazlarınızı İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörlüğü, Erasmus+ Sınav Komisyonu’na yönelik olarak imzalı bir dilekçe ile Erasmus Ofis’in erasmus@ticaret.edu.tr e- mail adresine 15.05.2019 17:30’a kadar iletebilirsiniz.

Dear students,
We are pleased to announce the results of Erasmus+ English written exam carried on 12.03.2020 within the scope of 2020-2021 Erasmus+ Study Mobility. Students who scored 65/100 points and above are qualified  for the Oral Exam.  Due to the Coronavirus Outbreak the second step Oral Exam would not be announced until further notice.                                                                                                                                                                                                                              FOR MORE DETAILS:

For result click the following link:

Erasmus+ English Proficiency Written Exam Results

The objection right to the result,

You can submit your objections about the 2020-2021 Erasmus + written exam (held on 12.03.2020) to our Erasmus Office’s  E-mail: erasmus@ticaret.edu.tr with a signed petition for the Erasmus+ Examination Committee of the Istanbul Commerce University Rectorate by 15.05.2020, 17:30.