2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır!

15 Ocak-19 Şubat 2018 tarihleri arasında başvuru evraklarını Değişim Programları Ofisine teslim ederek, 05/03/2018 tarihinde yapılan Yazılı İngilizce Sınavı ve 07/03/2018 tarihinde yapılan Sözlü İngilizce Sınavına katılan adaylarımızın başvuru sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği sonuçları

• Adayların başarı puanları, Hazırlık Okulu tarafından yapılan İngilizce Sınav sonuçlarının %50’si ve Transkript GNO puanlarının %50’si toplanarak hesaplanmıştır.
  • Adaylar aldıkları puan ve tercih etmiş oldukları okullara göre yerleştirilmişlerdir.
  • Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan adaylarımız için en kısa sürede bir oryantasyon programı düzenlenecektir. Program hakkında bilgilendirme yapılacaktır.