2016-2017 Akademik Yılı KANKA Başvuruları

KANKA İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne değişim programlarıyla gelen veya diploma programlarına kayıt olan uluslararası öğrencilere, gönüllülük esasına göre yardımcı olan kişidir. KANKALARDAN  beklentimiz, kendilerini Türkiye’ye gelen uluslararası öğrencilerin yerlerine koymaları ve bu doğrultuda onlara yardım etmeleridir. KANKA Programı ile yeni kültürler ve insanlar tanıyabilir yabancı dil yeteneğinizi geliştirme şansı elde edebilirsiniz.

Eğer KANKA olmak istiyorsanız KANKA Başvuru Formu‘nu doldurup çıktısını alıp imzalayarak bir fotoğraf ile birlikte Değişim Programları ve Uluslararası Ofis’e elden teslim edebilirsiniz yada Başvuru Formunu imzalayıp resim ekleyerek erasmus@ticaret.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. Son başvuru tarihi 01 Ağustos 2016’dır.

Değişim Programları ve Uluslararası Ofis

Sütlüce Kampüsü, B-308 numaralı oda