Meksika ve Bosna Hersek ile Erasmus+ Öğrenim ve Personel Hareketliliği

Erasmus+ Öğrenim ve Personel Hareketliliği tarafından üniversitemize sağlanan proje kapsamında Meksika’da Universidad Jesuita de Guadalajara ve Bosna Hersek’te International University of Sarajevo ile anlaşma yapılmıştır.

Anlaşma kapsamında 2015-2016 Akademik Yılı Bahar Döneminde aşağıdaki programlara öğrenim ve personel hareketliliği başvuruları kabul edilecektir.

UNIVERSIDAD JESUITA DE GUADALAJARA

Business and Admninstartion (B.A./M.A.)

Electronics and Automation

Architecture and Town Planning

INTERNATIONAL UNIVERSITY OF SARAJEVO

Business and Admninistration

Engineering and Engineering Trades

Law

Architecture and Town Planning

ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ

Öğrenim Hareketliliği başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu doldurarak 12 Kasım 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar, güncel transkriptleri ve 1 adet vesikalık fotoğraflarıyla birlikte Değişim Programları Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ

Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvurusunda bulunacak üniversitemiz idari ve akademik personelinin aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu doldurarak, güncel CV  (İstanbul Ticaret Üniversitesinde çalışma süresini içeren), vesikalık fotoğraf ve İngilizce Dil Belgesi ile birlikte 12 Kasım 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar erasmus@ticaret.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

PERSONEL EĞİTİM VERME HAREKETLİLİĞİ

Personel Eğitim Verme Hareketliliği başvurusunda bulunacak üniversitemiz  akademik personelinin aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu doldurarak, güncel CV  (İstanbul Ticaret Üniversitesinde çalışma süresini içeren), vesikalık fotoğraf ve İngilizce Dil Belgesi ile birlikte 12 Kasım 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar erasmus@ticaret.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.