2020-2021 ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ İNGİLİZCE SINAVI / THE ERASMUS+TRAINEESHIP MOBILITY ENGLISH EXAM FOR 2020-2021

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvurusunda bulunan öğrencilerimiz için Yazılı İngilizce Sınavı aşağıdaki tarihte yapılacaktır.

YAZILI SINAV:

Sınav Tarihi: 07 Eylül 2020 Pazartesi

Sınav Yeri: Sütlüce Kampüsü

Sınav Saati: 10:00-12:00

Salon ve sınav listesini buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Sözlü Sınav duyurusu, yazılı sınavdan başarılı olan adaylar neticesinde Erasmus Ofis web sayfasında ilan edilecektir.

• Sınava sadece, başvuru tarihleri içerisinde online başvuruda bulunarak başvuru formunu ve transkriptlerini (İngilizce) Değişim Programları Koordinatörlüğü’ne teslim eden adaylar katılabilecektir. Evraklarını teslim etmeyen adaylar, evraklarını 07.09.2020 tarihine kadar Değişim Programları Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Sınava girmeden en az yarım saat önce sınav salonlarının kapılarına asılan listelerden isimlerinizi kontrol ediniz.
  • Sınava sadece isim listesinde adı olan adaylar katılabilecektir. Sınava katılacak adaylar yanlarında öğrenci kimliklerini bulundurmak zorundadır. Salon görevlileri, sınav süresi içerisinde karşılaşacakları sınav kuralları dışında gerçekleşecek eylemlerde işlem yapmaya yetkilidir.
  • Adaylar sınav salonlarına maskeli ve gerekli fiziksel mesafeler korunarak alınacaktır.
  • Sözlü sınava, sadece yazılı sınavdan başarılı olan adaylar katılabilecektir. Yazılı sınav sonuçları  adresli https://ww4.ticaret.edu.tr/erasmus/ web sitemizde ilan edilecektir.
  • Yazılı Sınav örneğine buradanulaşabilirsiniz.

The Erasmus+ Traineeship Mobility English Proficiency Exam for  2020-2021 will be held on as follows;

WRITTEN EXAM

Date of Exam: 07 September 2020 Monday

Place of Exam: Sütlüce Campus

Time of Exam: 10:00-12:00

You can download exam list to click here

The oral exam notice, will be announced regarding to the results of written exam on the Erasmus Office web page.

• The Candidates will be able to take the English Exam only in case of applied in on-line during the application period and  submitted  required documents (Transcript (in English) and Application form) to the Exchange Programmes Coordinatorship . The candidates will be able to sumbit their documents by 07.09.2020 if they would not submitted yet.
  • The Candidates must be in front of class at least 30 minutes  and check out their names on the list before taking the exam
  • Only candidates who has been written on exam list will be able to take the exam. The candidates must have student cards with them. The staff who is in charge of during the examination, would be able to take action in any case out of exam rules.
  • Candidates must wear mask and required physical distance will be keep on the seating arrangement.
  • Only candidates who has been passed written exam will be able to attend oral exam. For the result of written exam: https://ww4.ticaret.edu.tr/erasmus/
  • You can download a sample of written exam