2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları Uzatıldı.

2016-2017 Akademik Yılında Erasmus+ Staj ve Öğrenim Hareketliliği başvurusunda bulunacak öğrencilerimiz için başvurular uzatılmıştır. Başvuruda bulunacak adayların başvurularını online sistem üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunan adaylar Online Başvuru Sisteminde doldurdukları Başvuru Formunu çıktı alarak imzalamak ve güncel bir transkript ile birlikte en geç 15 Ocak 2016 Cuma günü saat 17:00′a kadar Sütlüce Kampüsünde bulunan Değişim Programları Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır. Aksi takdirde sadece online yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvurularını yapan öğrencilerimiz için yazılı ve sözlü İngilizce Sınavı yapılacaktır. Sınav tarihleri daha sonra web sitemizden ilan edilecektir.

Başvuru Tarihi: 10/12/2015 – 15/01/2016

Online Başvuru sistemi için lütfen tıklayınız. 

Online başvuru sürecinde aşağıdaki linkleri dikkatlice inceleyerek başvurunuzu tamamlayınız. Online başvuru sisteminde anlaşmalı kurumlarımızın otomasyon sisteminde isimleri farklı görünmektedir, üniversite seçiminde tercih ettiğiniz okulları listede göremezseniz üniversitelerin orjinal isimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Online Başvuru Adımları

Öğrenci Başvuru Süreci İş Akışı

Anlaşmalı Kurumlar Kontenjan Listeleri

 

Staj başvurusunda bulunacak adaylar herhangi bir okul tercih etmeyeceklerdir. Online Başvuru Formunda sadece staj başvurusunda bulunduklarını belirtmeleri yeterlidir.