2020-2021 ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ SÖZLÜ SINAV DUYURUSU / ERASMUS+ STUDY MOBILITY SPEAKING EXAM ANNOUNCEMENT 2020-2021

Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği kapsamında 12.03.2020 tarihinde yapılan Erasmus+ İngilizce yazılı sınavı yapılmış ve sonuçları yayınlanmıştı. İngilizce sınavının ikinci aşaması olan sözlü mülakat sınavı Coronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştirilememişti.

Erasmus+ İngilizce sınavının sözlü mülakat aşaması, Blackboard Open LMS sistemi üzerinden on-line olarak yapılacaktır.

Adaylar mevcut kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra, ‘’Erasmus sözlü’’ sınavı için açılan bölümden, hangi saat ve sınıfta sınava gireceklerini görebilecekler.  Adaylar görüntülü olarak atanmış olan hocası ile sözlü olarak sınav olacaktır.

SINAV TARİHİ : 29.06.2020 Pazartesi

SAAT ARALIĞI: 13:00 – 15:30

Sözlü Sınav İsim Listesi:Erasmus+ English Speaking Exam List

On-line Sınıflar ve Sınav Saatleri Program Listeleri:

Class 1 İlknur Arığtekin Erasmus Speaking Exam

Class 2 David Perry Eramus Speaking Exam

Class 3 İpek Kılıç Erasmus Speaking Exam

Class 4 Tuğsan Çalın Erasmus Speaking Exam

ÖNEMLİ: 2020-2021 Güz dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliğine gitmek isteyen adaylar için nihaii liste yayımlandıktan sonra gerekli şartlar ve detaylar ilanda duyurulacaktır.

Dear students,

The Erasmus+ English written exam has carried on 12.03.2020 and results has published within the scope of Erasmus+ Study Mobility 2020-2021.  The second part of English exam, which is speaking exam, has not carried out due to the Coronavirus outbreak.

The speaking exam, which is second section of Erasmus+ English exam, will held in on-line via Blackboard Open LMS system. The candidates will log in with their current username and password to the system. Later on, candidates will be able to see their exam time and class when clicked to ‘’ Erasmus Sözlü’’ tab.  The Candidates will take exam virtual with allocated teachers.

DATE OF EXAM: 29.06.2020 Monday

HOURS: 13:00 – 15:30

The Name List of Speaking Exam:Erasmus+ English Speaking Exam List

On-line Classes and Exam Hours Schedule Lists:

Class 1 İlknur Arığtekin Erasmus Speaking Exam

Class 2 David Perry Eramus Speaking Exam

Class 3 İpek Kılıç Erasmus Speaking Exam

Class 4 Tuğsan Çalın Erasmus Speaking Exam

IMPORTANT: The details and conditions will be inform on announcement when final list has published for candidates who wants to attend to Erasmus+ Study mobility for 2020-2021 Fall semester.