2019-2020 Erasmus+ Öğrenci Eğitim Hareketliliği Okullar/ 2019-2020 Erasmus+ Student Mobility Study Universities

Sevgili öğrencilerimiz,

2019-2020 Erasmus+ Öğrenci Eğitim Hareketliliği Okullar listesi aşağıdadır. Değerlendirme yapılırken tercihleriniz, sıralamalarınız ve puan durumunuz dikkate alınmıştır. Örneğin 2 kişilik kontenjanı olan okul ve bölümlerde bir öğrencimiz puan sıralamasında o okulu ve bölümü isteyen 3’ncü kişiyse kendisine orada yer kalmadığından bir sonraki tercihlerine yerleştirilmiştir. Mümkün olduğu takdirde kontenjanlar ve puan sıralamanız dikkate alınarak başka okullara da yerleştirme yapılabilmektedir.  Aynı şekilde, istediğiniz yerlerden red alma durumlarında ya da kurumsal bazı aksaklıklar yaşandığı takdirde başka üniversiteler ve bölümler de denenebilmektedir. İstisnai durumlarda listedeki kurumlar değişkenlik gösterebilir.

En iyi dileklerimizle.

Dear students,

Below you can find the 2019-2020 Erasmus+ Student Mobility Study Universities list. Your preferences, rankings and points were taken into account during evaluation. For example, if we have 2 quota for a University and faculty, and if you are ranked 3rd person who wants the same University and faculty, you were placed to your other choices. If possible, we will take in consideration your rank and your grade to place you in other universities and faculties within our quotas. At the same time, if you are rejected by the University that you have chosen, or if there are disagreements your selected universities, other options can be tried. Listed universities may change in exceptional situations.

Best wishes.

2019-2020 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Üniversiteler – 2019-2020 Erasmus+ Student Mobility Study Universities