2014-2015 Erasmus+ Giden Öğrenci Danışmanları Belli Olmuştur!

2014-2015-Erasmus+ Giden Öğrenci Danışmanları Belli Olmuştur!

Listeyi görmek için tıklayınız.

Erasmus Danışmanları tarafından tüm öğrencilerimiz 07.04.2014 Pazartesi günü karşı kurumlara iletişim bilgileri (e-mail bilgileriniz) ile kayıt edileceklerdir. Kayıtları takiben öğrencilerimiz karşı kurumlardan başvuru aşamaları ile ilgili bilgilendirme e-maili alacaklardır. E-mail almayan öğrencilerin 1 hafta bekledikten sonra Erasmus Danışmanlarına bildirmeleri gerekmektedir.

Karşı kurumlardan bilgilendirme e-maili aldıktan sonra, lütfen Erasmus Danışmanınız ile iletişime geçerek, başvuru aşamasında danışmanlık hizmetleri için randevunuzu alınız.

Not: Karşı kurumlardan gelen e-mailler gereksiz e-mail kutusuna düşebiliyor, kontrol etmeyi unutmayın.

Bahar dönemi için Erasmus+ programına katılmaya hak kazanan öğrenciler Kasım-Aralık döneminde karşı kurumlara kayıt edilecektir. Kendilerinin şu anda beklemeleri gerekmektedir.

Sevgilerimizle,

Değişim Programları Koordinatörlüğü