8. Kırtasiye Kurultayı

Üniversite İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhittin Adıgüzel TÜKİD 8. Kırtasiye Kurultayı çalışmalarına katıldı ve Kurultayda bir konuşma yaptı. 26/29 Kasım 2015

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) geleneksel hale gelen ve derneğe kayıtlı üye firmalarımıza yönelik iki yılda bir yapılan kurultayını 26/29 Kasım 2015 tarihlerinde Antalya / Lara – Titanic otelde yaptı. Kurultaya Üniversite İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhittin Adıgüzel, Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin davetlisi olarak katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Yrd. Doç. Dr. Muhittin Adıgüzel; İstanbul Ticaret Odası   ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin K belgesi için sektörden 1000 kişiye ücretsiz sertifika eğitimi vereceğini ve bu eğitimin devam ettiğini belirterek İstanbul Ticaret Üniversitesi Üniversite İş Dünyası İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nce  İTO Kağıt, Kırtasiye ve Ambalaj Komitesi ve TÜKİD ile birlikte sektör için bir “Kırtasiye Sektörü Raporu” hazırlanması konusunda çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.