Yeni Nesil Girişimciler Deneyimlerini Anlattı

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin geleneksel hale gelen ve Türkiye’nin önemli öğrenci etkinlikleri arasında yer alan Girişimcilik Zirvesi, yoğun ilgi gördü. Zirvede yeni nesil girişimciler öğrencilere deneyimlerini aktardı.

Girişimcilik Topluluğu’nun İstanbul Ticaret Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi ile ortak düzenlediği ‘Girişimcilik Zirvesi’nin beşincisi yapıldı. Sütlüce Yerleşkesi’nde gerçekleşen zirveye yoğun ilgi gösterildi. Zirvenin açılış konuşmasını yapan Girişimcilik Topluluğu danışmanı, Liderlik ve Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Öykü İyigün, “İnanıyoruz ki, bu zirve Türkiye’nin girişimcilik ekosistemine büyük katkı sağlayacak” dedi.

GZ-1

BAŞARI HİKAYELERİ

“Başarıya bir adım daha yok, çünkü zaten zirvedesin!” mottosundan yola çıkılarak organize edilen zirveye, iş dünyasından önemli konuklar katıldı. Konukların en önemli özelliği ise genç olmalarıydı. Farklı başarı hikayeleri ve girişimciliğin farklı boyutlarının anlatıldığı Girişimcilik Zirvesi 2017 programında Girişimcilik Topluluğu öğrencileri staj kazanma imkanı da elde etti. Geçmiş zirvelerden farklı bir konsept ile gerçekleşen organizasyon iki oturum halinde yapıldı.

GZ-3

GZ-2

DEVİR TESLİM

Girişimcilik Zirvesi 2017’nin sonunda İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu yönetim devir töreni de yapıldı. Başkanlığı başarıyla yürüten ve zirvenin düzenlenmesinde önemli pay sahibi olan Fahrettin Can Ordu, görevini Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sabit Göktaş’a devretti.

GZ-4

GZ-5

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.