Girişimcilik Dergisi / Turkish Journal of Entrepreneurship Yayınlandı

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Genç Girişimciler Kurulu (GGK), İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) işbirliğinde, İstanbul Ticaret Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi önderliğinde, “girişimcilik” yazınına ulusal ve uluslararası anlamda katkıda bulunmak ve iş dünyasına, özellikle girişimcilere, öneriler sunmak ve iş dünyası ile akademik düzlem arasında köprü oluşturabilmek amacıyla hayata geçirdiği, uluslararası hakemli dergi olan “Girişimcilik Dergisi” / “Turkish Journal of Entrepreneurship”in ilk sayısı yayınlanmıştır. Dergimizin ilk sayısına buradan ulaşabilirsiniz.

girisimcilik_dergi_kapak_baský

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.