Panel: Avrupa’da Müslüman Azınlıklar ve Uluslararası Terör Söylemi (14 Nisan Salı)

Son dönemde tüm dünyanın gündeminde olan Avrupa’daki Müslüman grupların siyasal meselelerini ele alıyoruz. IŞID’e katılımlar çerçevesinde canlanan bir tartışmayı Sosyal Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi farklı boyutlarıyla ele alacak bir panel düzenleyecektir. Müslüman azınlıkları sadece terörle ilişkilendiren çalışmaların yerine Avrupa’da yaşadıkları sorunları da ele alan çalışmaların nasıl gerçekleştirilebileceği üzerine değerlendirmeler yapılacaktır. Panelin konuşmacıları Koç Üniversitesi öğretim üyesi Şener Aktürk ve İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Ahmet Yükleyen uzmanlıklarıyla katkı sunacaklardır. Panel 14 Nisan 2015 Salı saat 14:00’de Sütlüce Kampüsü Konferans Salonu’ndadır. Tüm ilgilenenler davetlidir.

Musluman_azınlıklar_afis_2

Updated: 18 Kasım 2015 — 12:45