Lisans ve Lisansüstü Yabancı Uyruklu Öğrencilerin SGK Prim Ödemeleri ile İlgili Duyuru!

Dear students;

The health insurance cost of our students, who are granted 100% tuition waiver (except the YTB students whose health insurance is already covered by YTB), will be covered by our university so that the scholarship students are required to register in Social Security System ( it must cover the study duration that is for 9 months) within the first three months following the registration date in Istanbul Commerce University and submit the related payment receipt to the Department of Student Affairs.

Sayın öğrencilerimiz;

Üniversitemizde %100 burslu olarak öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerimizin (Türkiye burslusu öğrenciler hariç) Genel Sağlık Sigortası ücretinin üniversitemiz tarafından iade edilebilmesi için, kayıt yaptığınız tarihten itibaren 3 ay içinde eğitim süresini kapsayan 9 aylık SGK Prim Ödeme Dekontu’nu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na teslim etmeniz gerekmektedir.

Not: Özel sağlık sigortaları kabul edilmeyecektir.