DGS Ek Kontenjan ile Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler Hakkında Duyuru!

İstanbul Ticaret Üniversitesi
2015-2016 Öğretim Yılı Lisans Programlarına
DGS Ek Kontenjan ile Yerleşen Öğrencilerin Kayıtları Sütlüce Yerleşkemizde Yapılacaktır

Kayıt Tarihleri: 09- 13 Kasım 2015
Kayıt Saatleri: 09:00 – 17:00
Kayıt Yeri: Sütlüce Yerleşkesi

Kayda Gelmeden Önce Yapmanız Gerekenler

• Öğrenci Bilgi Formu ve Bilgi Paylaşım Formu’nu ilan edilen tarihlerde web sitemiz üzerinden doldurunuz ve çıktısını alarak imzalayınız.
  • Fotoğraflarınızın arkasına ad soyad ve bölümünüzü yazınız.
  • İleride çeşitli nedenlerle ihtiyaç duyabileceğinizi düşünerek, teslim edeceğiniz tüm belgelerin kopyasını alarak kendinizde saklayınız.
  • İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş zarfa yerleştiriniz.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Adayın mezun olduğu okuldan aldığı ön lisans diplomasının aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi aslı. (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)
  2. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi.
  3. Adayın DGS sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı.
  4. Adayın mezun olduğu Yüksekokuldan almış olduğu transkript ve ders içeriği.
  5. Her birinin arkasına ad ve soyadı yazılmış 6  adet 4,5 x 6 cm. ebadında fotoğraf. Fotoğraflar son altı ay içinde, önden,  adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.