İletişim Fakültesi’nin 2015-2016 Akademik Açılış Töreni Yapıldı

İletişim Fakültesi’nin 2015-2016 eğitim-öğretim yılı 15 Eylül Salı günü A-503 nolu sınıfta düzenlenen tören ile başladı. Tören, fakültenin akademik kadrosu ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Ekran Resmi 2015-09-16 15.27.19

Törenin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Çamdereli, “Bilgi birikimine haiz, bilgi donanımını paylaşmaya niyetli güzel akademisyenler ile birlikte dört yıl geçireceksiniz. Şu anda birileri tarafından dünya tasarlanıyor. Medyanın bu yönü oldukça yüksek dolayısıyla iletişimci olmak, iletişim profesyoneli olmak bir anlamda dünyayı tasarlamaya, dünyayı yönetmeye aday olmak demektir. Dolayısıyla her iletişim öğrencisi bu sorumlulukla, bu bilinçle yetişmelidir. İletişim eğitiminde temel ilkemiz doğru iletişimciler üretmek, dünyayı doğru tasarlayacak iletişimciler yetiştirmektir” dedi.

Ekran Resmi 2015-09-16 15.27.42

Açılış konuşmasının ardından İletişim Fakültesi’nin bölümleri ile uygulama birimleri hakkında bilgi veren Çamdereli, fakültenin akademik kadrosunu sahneye davet ederek öğrenciler ile tanıştırdı. Prof. Dr. Mete Çamdereli’nin açılış konuşmasının ardından Medya ve İletişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Aktaş “QR Kodlar ve İletişim Teknolojisinin Hibritleşmesi” adlı açılış dersini verdi.

Ekran Resmi 2015-09-16 15.27.34