EGD ve İDA Ticaret Üniversitesi Çatısı Altında Buluştu

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İletişim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) işbirliği toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Reklamverenler Derneği, Marketing Türkiye, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği gibi iletişim sektöründe önemli yere sahip kuruluşların temsilcileri katıldı.

Moderatörlüğünü İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Çamdereli’nin üstlendiği toplantıda, ekonomi basını ve halkla ilişkiler sektörünün itibarını korumak ve ortak sorunlara çözümler üretilmesi tartışıldı. Toplantıda EGD ve İDA’nın önderliğinde iletişim danışmanlarının ve gazetecilerin uyması gereken etik kodlar oluşturulmaya çalışıldı.

Ekran Resmi 2015-09-09 13.55.53