Lisansüstü Öğrencilerimiz için Erasmus+ Staj Hareketliliği

Erasmus+ staj Hareketliliği kapsamında Şubat, Mart ve Nisan aylarında, 2 ay süreyle staj hareketliliğinden faydalanmak isteyen lisansüstü öğrencilerimiz için başvurular başlamıştır.

Başvuru için Son Tarih: 8 Aralık 2015 Salı

Ders dönemlerini tamamlamış, not ortalaması en 2,50 ve üzeri olan tüm lisansüstü öğrencilerimiz online başvuru sistemi üzerinden başvurularını yapabilirler. Başvuru yapıldıktan sonra başvuru formunun güncel bir transkript ile birlikte en geç 8 Aralık 2015 Salı günü mesai bitimine kadar Değişim Programları Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvurularını yapan öğrencilerimiz, yukarıda bahsedilen kriterleri sağlamaları durumunda aşağıdaki tarih ve saatlerde yazılı ve sözlü İngilizce Seviye Tespit Sınavına gireceklerdir. İlgili sınavlarda yeterli başarıyı sağlayan adaylarımız, Rektörlüğümüz tarafından oluşturulan bir komisyon tarafından değerlendirilecek ve Erasmus+ kapsamında üniversitemize tahsis edilen hibe miktarının uygunluğu oranında staj hareketliliğinden yararlanabilmeleri için gerekli olan işlemler başlatılacaktır.

Başvuru Tarihi: 28/11/2015-08/12/2015

Yazılı İngilizce Sınavı: 09/12/2015 Çarşamba Saat 15:00 / Sütlüce Kampüsü

Sözlü İngilizce Sınavı: 10/12/2015 Perşembe Saat 15:00 / Sütlüce Kampüsü

Online başvuru için lütfen tıklayınız.