Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

6-28 Şubat 2017 tarihleri arasında başvuru evraklarını Değişim Programları Ofisine teslim ederek, 13/03/2017 tarihinde yapılan Yazılı İngilizce Sınavı ve 17/03/2017 tarihinde yapılan Sözlü İngilizce Sınavına katılan adaylarımızın başvuru sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Başvuru Sonuçları

• Adayların başarı puanları, Hazırlık Okulu tarafından yapılan İngilizce Sınav sonuçlarının %50’si ve Transkript GNO puanlarının %50’si toplanarak hesaplanmıştır.
  • Adaylar aldıkları puan ve tercih etmiş oldukları okullara göre yerleştirilmişlerdir.
  • Hiçbir yere yerleştirilemeyen adaylar, tercih etmiş oldukları okullar daha yüksek puan alanlar tarafından doldurulduğu, kontenjan kalmadığı, ikinci bir tercih yapmadıkları ve tek tercih hakkı kullanmak istedikleri için yerleştirilememişlerdir.
  • Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan adaylarımız için en kısa sürede bir oryantasyon programı düzenlenecektir. Program hakkında bilgilendirme yapılacaktır.