EF & İstanbul Ticaret Üniversitesi Akademik İşbirliği

EFEF & İstanbul Ticaret Üniversitesi Akademik İşbirliği sonucunda, İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencileri için özel indirimle hazırlanmış ve öğrencileri yurtdışı lisan eğitim olanakları hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan linkimiz aşağıda yer almaktadır;

İstanbul Ticaret Üniversitesi & EF Study Abroad Programs: www.ef.com.tr/ticaret

Öğrenciler bu linke tıklayıp onlar için özel seçilmiş 5 farklı EF kampüsü ve hazırlanmış eğitim programları hakkında detaylı bilgilere, videolara ulaşabilecekler, arzu ederlerse kişisel bilgilerini hemen girmek kaydı ile ücretsiz olarak teferuatlı eğitim danışmanlığı imkanına kavuşabileceklerdir. Eğitim danışmanlığı   sadece bu 5 kampüs ile sınırlı olmayıp, lisans üstü programlar için ‘ Pre-master Foundation Year | Academic Year Abroad | ve 9 farklı dilde lisan eğitimi konularını da kapsamaktadır.

Buna ek olarak aşağıda EF Global Internship yarışması ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilir ve videonuzu oluşturup, ilgili linke tıklayarak yarışmaya katılabilirsiniz. Bu yarışma sonucu 1 öğrenci önümüzdeki yaz 3 ayrı ülkede birer ay staj yapıyor ve eşsiz bir tecrübeye sahip oluyor olacak.

1. ‘’Başvuru kaydınızı yapın

Staj yapmak istediğiniz üç destinasyonu seçin ve iletişim bilgilerinizi girin.

1. Videonuzu ekleyin

EF‘in, dünyanın kapılarını eğitimle aralamak misyonu size ne ifade ediyor? Yanıtınızı 60 saniye ya da daha                 kısa süren bir video olarak kaydedin ve 31 Mart’a kadar videonuzu yükleyerek başvurunuzu tamamlayın.

1. 3 ay içinde 3 farklı şehirde staj yapın

Her şehirde bir ay geçirerek ilgi alanlarınıza uygun işlerde çalışın ve yerel kültürü keşfedin.’’

www.ef.com.tr/globalintern