2015-2016 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI – GELEN ÖĞRENCİLER LİSTESİ AÇIKLANMIŞTIR

2015-2016 akademik yılında ‘’Mevlana Değişim Programı Öğrenci Hareketliliği’’ kapsamında, YÖK tarafından onaylanan ve üniversitemizde belirli dönemde öğrenim görmeye hak kazanan ‘’Mevlana Değişim Programı-Gelen Öğrenciler’’ listesini aşağıdaki linkte sizlere sunmaktayız. Yapılması gerekenlerle ilgili olarak aşağıda sizlere sunduğumuz önemli uyarıları lütfen okuyunuz.
2015-2016 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI-GELEN ÖĞRENCİ LİSTESİ

ÖNEMLİ UYARILAR

-Gelen öğrencilerimizin programdan vazgeçmeleri durumunda feragat dilekçesini doldurup imzalayarak 6 Temmuz 2015 tarihine kadar mevlana@ticaret.edu.tr adresinden e-posta yoluyla tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir.

– Öğrencilerin dönem belirtme dilekçelerini doldurup imzalayarak 6 Temmuz 2015 tarihine kadar mevlana@ticaret.edu.tr adresinden e-posta yoluyla tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir.

** Belirtilen süre içerisinde dönem belirtme dilekçesini tarafımıza ulaştırmayanlar, programdan mazeretsiz vazgeçmiş sayılırlar.

İLGİLİ BELGELER

-Feragat Dilekçesi için lütfen tıklayınız. FERAGATNAME-WAİVER

-Dönem Belirtme Dilekçesi için lütfen tıklayınız. Dönem-Belirtme-Dilekçesi

Mevlana Değişim Programı kapsamında üniversitemizde belirli dönemlerde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerimiz için gereken işlemler yine web sitemizde duyurulacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz…