2015-2016 ERASMUS+ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI AÇIKLANDI

2015-2016 Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği’nden yararlanmaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi açıklanmıştır. İlgili listeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Listedeki öğrencilerimizin Erasmus+ Değişim Programından hibeli veya hibesiz olarak faydalanacakları, Türkiye Ulusal Ajansı’nın üniversitemize tahsis ettiği hibe miktarı belli olduktan sonra kesinlik kazanacaktır. Bu zamana kadar listede ismi bulunan öğrencilerimiz, “Aday Erasmus Öğrencisi” konumundadır. Üniversitemize tahsis edilen hibe miktarı belli olduktan sonra öğrencilerimizin asil ve yedek listesi (hibeli-hibesiz) www.ticaret.edu.tr ve http://erasmus.ticaret.edu.tr web sitelerinden açıklanacaktır.

2014-2020 yıllarını kapsayan Erasmus+ dönemine dair tüm geç bildiriler, nihai karar verici olan Avrupa Komisyonu’ndan kaynaklanmaktadır. Komisyon’dan edinilen bilgilere göre öğrencilerimizin tam bilgilendirilmesi sağlanacaktır.

Erasmus süreciniz ile ilgili yardımlarınızı Koordinatörlüğü’müz tarafından atanan danışmanlarınızdan alabilirsiniz. Danışman Listesi en kısa zamanda websitemizde duyurulacaktır.

Değişim Programları Koordinatörlüğü

2015-2016 Erasmus Öğrenci Hareketliliği Sonuçları-ilan