Üniversitemize FAE Business School Ziyareti

İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslarası Ofis tarafından organize edilen program kapsamında Brezilya’da faaliyet gösteren FAE Business School’dan ziyarete gelen yüksek lisans öğrencilerine Türkiye ekonomisi ve Türkiye-AB ilişkileri ile ilgili olarak İstanbul Ticaret Üniversitesi AB Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Merkez Müdürü Yard. Doç. Dr. A. Oğuz Demir tarafından gerçekleştirilen program kapsamında Türkiye ekonomisinin son 10 yılda gösterdiği performans, küresel ekonomik gelişmeler ve etkileri ile Türkiye-AB ilişkilerinin geldiği son durum hakkında bilgi verildi.

Program sonunda katılımcıların soruları yanıtlandı ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

IMG-20151014-WA0008

IMG-20151014-WA0009